Σχετικά με εμάς

HERMES VS STYLES

Το κομμωτήριο στα Βριλήσσια HERMES VS STYLES, λειτουργεί από το 2001 με υπηρεσίες για γυναίκες, άντρες και παιδιά. Η πολύχρονη παρουσία μας στο χώρο έχει βασιστεί στη ποιοτική εξυπηρέτηση που προσφέρουμε σταθερά και στον επαγγελματισμό που μας διακρίνει.

Η ομάδα μας με επικεφαλής τον κομμωτή Βαγγέλη Σκαμβούγερα αποτελείται από καταρτισμένους επαγγελματίες με πολύχρονη εμπειρία και με μεγάλη αγάπη για το χώρο της ομορφιάς. Προτεραιότητα μας είναι η εξατομικευμένη επιμέλεια της εμφάνισής σας με στόχο την ανάδειξη των χαρακτηριστικών σας και του στυλ σας.

Σε αυτή τη κατέυθυνση συνδυάζονται όλες οι υπηρεσίες που παρέχουμε και επιτυγχάνεται αρμονικό αποτέλεσμα. Η μόδα αποτελεί για εμάς καλλιτεχνική έμπνευση που με εργαλείο τη δημιουργικότητά μας αξιοποιείται με διαχρονικότητα και κομψότητα.

Σας περιμένουμε στους ανανεωμένους χώρους μας για να σας γνωρίσουμε και να πραγματοποιήσουμε κάθε στιλιστική σας επιθυμία.

Προτεραιότητα μας είναι η εξατομικευμένη επιμέλεια της εμφάνισής σας με στόχο την ανάδειξη των χαρακτηριστικών σας και του στυλ σας.

Ο Βαγγέλης Σκαμβούγερας

Ο Βαγγέλης Σκαμβούγερας με μεγάλη κλίση και αγάπη για την τέχνη της κομμωτικής ξεκίνησε να ασχολείται με τον χώρο από την ηλικία των δεξαέξι ετών. Από τα πρώτα εκείνα βήματα οι ικανότητές του ξεχώριζαν.

Έχει ειδικευτεί στην τέχνη της κομμωτικής και καταρτίζεται συνεχώς συμμετέχοντας σε σεμινάρια, επιδείξεις και εκθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ενημερώνεται για όλες τις τάσεις της μόδας, τις σύγχρονες γραμμές και τις πρωτοποριακές τεχνικές και καθοδηγεί δημιουργικά όλη την ομάδα του κομμωτηρίου.

Επιλέγει προσωπικά τις καλύτερες σειρές επαγελματικών προϊόντων για το κομμωτήριο και φροντίζει ώστε οι προσφερόμενες υπηρεσίες να είναι υψηλών προδιαγραφών σε όλα τα επίπεδα.

Βαγγέλης Σκαμβούγερας

Η Ομάδα Μας

Ο Ανανεωμένος Χώρος Μας

Ο πλήρως ανακαινισμένος χώρος μας είναι ένας χώρος με σύγχρονο ύφος και διαχρονικό χαρακτήρα για να εκφράζει την ομάδα μας. Παράλληλα, είναι ένας χώρος που μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε επιθυμία σας, αποπνέοντας χαλαρότητα και οικειότητα. Κάθε προσφερόμενη υπηρεσία γίνεται σε ειδικό χώρο που έχει σχεδιαστεί με σύγχρονες προδιαγραφές και διαθέτει τον πλέον εξελιγμένο και ποιοτικό εξοπλισμό.